Στον ΟΦΗ ο Παπατόλιος | Epirus World

Στον ΟΦΗ ο Παπατόλιος

Παίκτης του ΟΦΗ είναι κι επίσημα ο Θανάσης Παπατόλιος, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.
Ο 23χρονος μέσος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Αχαρναϊκό, μετρώντας 28 συμμετοχές και ένα τέρμα στο πρωτάθλημα της Football League. Ταυτόχρονα διετέλεσε και αρχηγός στην ομάδα του Μενιδίου.
Η ανακοίνωση:
«Έναν παίκτη με παρόν και μέλλον απέκτησε ο ΟΦΗ. Ο λόγος για τον 23 χρονο μέσο Θανάση Παπατόλιο, ο οποίος συμφώνησε με τον ΟΦΗ και τη Δευτέρα (7/8) μεταβαίνει στο Καρπενήσι για να ενταχθεί στην προετοιμασία του ΟΦΗ.
Ο Παπατόλιος ήταν φέτος αρχηγός του Αχαρναικού και αγωνίζεται στις θέσεις 6 και 8.
Τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίζεται στον Αχαρναικό και γνωρίζει πολύ καλά το πρωτάθλημα της Football league.
AdTech Ad
Γεννήθηκε στις 14 Ιουλίου 1994 στην Κατερίνη και αγωνίστηκε και στον Πιερικό, από όπου ξεκίνησε την καριέρα του».
Οι πρώτες δηλώσεις του παίκτη στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του ΟΦΗ. Είναι τιμή για μένα να βρίσκομαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΟΦΗ για την εμπιστοσύνη, που μου δείχνουν. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να τους δικαιώσω. Ο στόχος είναι κοινός για όλους μας, για να επιστρέψει η ομάδα στην Σούπερ Λίγκ. Μακάρι να έχουμε όλοι υγεία και ο στόχος θα επιτευχθεί. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα η Β’ Εθνική. Εχει αποδειχθεί ότι δεν παίζουν μόνο τα ονόματα μπάλα.Όλοι με τον ΟΦΗ θα δίνουν το 101%. Θα είναι δύσκολο κάθε παιχνίδι. Και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να παίρνουμε τα αποτελέσματα».
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου