Διέσωσαν 2.000 ζώα που ζούσαν σε άθλιες συνθήκες σε βιομηχανική αποθήκη | Epirus World

Διέσωσαν 2.000 ζώα που ζούσαν σε άθλιες συνθήκες σε βιομηχανική αποθήκη

Σχεδόν 2000 ζώα, εκ των οποίων τα 1000 ήταν νεκρά εντοπίστηκαν σε βιομηχανική αποθήκη σε προάστιο του Λος Άντζελες, σύμφωνα με την φιλοζωική οργάνωση Inland Valley Humane Society & SPCA.
Οι αρχές εντόπισαν κοτόπουλα, παπαγάλους και άλλα εξωτικά πτηνά αλλά και εξωτικά ψάρια μέσα στην αποθήκη, όπου οι συνθήκες οι οποίες επικρατούσαν ήταν απάνθρωπες.
Η αστυνομία στο Μοντκλέρ, μια πόλη στα προάστια του Λος Άντζελες, επενέβη μετά από επιθεώρηση για παραβιάσεις του κώδικα βιομηχανικών κτιρίων. Οι επιθεωρητές φαίνεται ότι άκουσαν φωνές ζώων και μύρισαν μια εξαιρετικά άσχημη μυρωδιά, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας του Μοντκλέρ, οι αστυνομικοί βρήκαν τα ζώα σε άθλιες συνθήκες, χωρίς τροφή ή φαγητό. «Υπήρχαν κλουβιά με νεκρά ζώα, χωρίς εξαερισμό, ζώα που ζούσαν μέσα στιε ακαθαρσίες και πτώματα ζώων. Υπήρχαν κοτόπουλα, ποντίκια, χαμελαίοντες και φίδια», δήλωσε ο Τζον Μίνουκ, και προσέθεσε ότι «η μυρωδιά ήταν απαίσια λόγω των ακαθαρσιών, της αποσύνθεσης και της ζέστης.
Ο ιδιοκτήτης των ζώων, ένας 50χρονος άνδρας, είχε συλληφθεί νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα για κατηγορίες που δεν σχετίζονται με την υπόθεση και φαίνεται να πάσχει από διανοητικά προβλήματα. Οι αρχές δεν γνωρίζουν πώς κατάφερε να συγκεντρώσει αυτόν τον τεράστιο αριθμό ζώων εκεί χωρίς να τραβήξει την προσοχή, αλλά ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας το απέδωσε στο γεγονός ότι χρησιμοποίησε μια απομονωμένη βιομηχανική αποθήκη.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου