Συγχαρητήρια της UEFA στον Ολυμπιακό για το ματς στο Βελιγράδι | Epirus World

Συγχαρητήρια της UEFA στον Ολυμπιακό για το ματς στο Βελιγράδι

Τα διπλά παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League ήταν εξ αρχής ιδιαίτερα, λόγω της αδελφοποίησης των Πειραιωτών οπαδών με αυτούς του Ερυθρού Αστέρα και των Παρτιζάνων με αυτούς του ΠΑΟΚ. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο η UEFA απαγόρευσε εξ αρχής τις μετακινήσεις φιλοξενούμενων οπαδών σε Σερβία και Ελλάδα. Βεβαίως, «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν στο Βελιγράδι και ας μην μπήκαν στο γήπεδο, ενώ στις εξέδρες πήραν θέση και οπαδοί του «δικεφάλου» του Βορρά.
Τα επεισόδια δεν έλειψαν στο πρώτο ματς, με τον Λεονάρντο Κούτρη να είναι αυτός που τον πέτυχε με δύναμη ένα από τα αντικείμενα που έπεσαν… βροχή από την εξέδρα κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας. Εκεί δημιουργήθηκε και μια ένταση εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά έληξε με την επέμβαση των ψυχραιμότερων. Βεβαίως, ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να μην συνεχίσει την αναμέτρηση, επικαλούμενος κίνδυνο της σωματικής ακεραιότητας των παικτών του, αλλά τελικά δεν το έκανε και τελικά έφτασε στη νίκη με 3-1. Αποτέλεσμα που ουσιαστικά του δίνει την πρόκριση για τα πλέι οφ.
Όπως γράφει η εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ», για το γεγονός αυτό, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έδωσε συγχαρητήρια στους Πειραιώτες, καθώς σε μια ενδεχόμενη τέτοια κίνηση μπορεί να έπεφτε περισσότερο… λάδι στη «φωτιά» που είχε ανάψει στο «Στάντιον Παρτιζάνα».
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου