Public Sound, το νέο περιοδικό για τον ήχο | Epirus World

Public Sound, το νέο περιοδικό για τον ήχο

Τα Public, o νούμερο 1 προορισμός τεχνολογίας και ψυχαγωγίας με 54 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, δημιούργησαν με πάθος και μεράκι το περιοδικό Public Sound, The One For You. Η αποκλειστική αυτή έκδοση δημιουργήθηκε από την ομάδα Τεχνολογίας των Public για όλους όσους αγαπούν τη μουσική και τον ήχο. Στο τεύχος αυτό θα βρει κανείς τα πάντα για τον ήχο: προτάσεις και επιλογές σε συστήματα ήχου, φορητά αλλά και για το σπίτι, ακουστικά και αξεσουάρ για κάθε τύπο χρήστη, music players, πικάπ και επιλεγμένα βινύλια, cd και μουσικά βιβλία.
Πιο συγκεκριμένα, τα προϊόντα του Public Sound καλύπτουν όλες τις περιστάσεις, είτε βρίσκεστε εντός είτε εκτός σπιτιού καθώς διαθέτουν τη μεγαλύτερη και ποιοτικότερη γκάμα στην ελληνική αγορά.
public3
Αν επιθυμείτε ο ήχος να σας ακολουθεί παντού, ακόμα και στις πιο extreme συνθήκες, μπορείτε να διαλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ποιοτικών και ανθεκτικών ενσύρματων και ασύρματων επιλογών. Στο περιοδικό Public Sound θα βρείτε ενσύρματα hands-free, Bluetooth hands-free, αδιάβροχα speakers, ποιοτικά overheads και Bluetooth speakers με μικρόφωνο, από μεγάλες εταιρείες όπως είναι η JBL, η CREATIVE και η BEATS.
public2
Αν πάλι, για σας η μουσική είναι μια ιεροτελεστία που θέλετε να απολαμβάνετε με την καλύτερη δυνατή ποιότητα, με πρόσβαση σε online υπηρεσίες music streaming και άμεση συνδεσιμότητα με το οικιακό ηχοσύστημα, τo Public Sound προτείνει εργονομικά και πολυμορφικά gadgets και μηχανήματα στην κατηγορία Home Audio: Τα προϊόντα Marshall, με τους πασίγνωστους ενισχυτές vintage αισθητικής, μαζί με άλλες κορυφαίες μάρκες όπως η Naim, Samsung, LG και Sony προσφέρουν επιλογές σε home speakers, soundbars, home cinemas, micro, mini και portable ηχητικές συσκευές, αλλά και μοναδικά headsets.
public4
Για τους λάτρεις της νέας, και για άλλους επανεμφανιζόμενης, μόδας του αναλογικού ήχου και του βινυλίου, το Public Sound είναι και πάλι εδώ, με την ευρύτερη γκάμα επιλογών της αγοράς για αναλογικό ήχο μέσα από μια ποικιλία από μοντέρνα και στυλάτα πικάπ, αλλά και μια σειρά από νέα αποκλειστικά προϊόντα που θα βρείτε μόνο στα καταστήματα Public. Παράλληλα, διαθέτει συλλεκτικά πικάπ για τους fans των Beatles, μια πλούσια συλλογή από βινύλια για όλα τα είδη μουσικής και βιογραφίες μεγάλων καλλιτεχνών.
public1
To Public Sound διανέμεται δωρεάν στα καταστήματα Public αλλά και online στο view.publitas.com
Πάρε στα χέρια σου το soundtrack της καθημερινότητάς σου με το Public Sound.
Κάθε μέρα, κάθε στιγμή, κάθε εμπειρία, Public!
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου