Πρέβεζα: Νέο CD από τον Κώστα Κάκκο με τίτλο: Για παλιούς….και για νέους” | Epirus World

Πρέβεζα: Νέο CD από τον Κώστα Κάκκο με τίτλο: Για παλιούς….και για νέους”

Ο Κώστας Κάκκος είναι εκπρόσωπος της νέας γενιάς μουσικών της Ηπείρου και η αγάπη του για το κλαρίνο και την παραδοσιακή μουσική τον οδήγησε στην έκδοση ενός νέου cd με δώδεκα κομμάτια, σολιστικά εκτελεσμένα από τον ίδιο. Μια νέα προσωπική του δισκογραφική δουλειά, με τίτλο “Για παλιούς….και για νέους” που κυκλοφορεί από την GENERAL MUSIC!!!

Ο δίσκος αυτός είναι το πρώτο δισκογραφικό βήμα του καλλιτέχνη και μέσα από αυτόν δίνει το στίγμα της προσπάθειας να ακούσουν οι νέοι που αγαπούν το κλαρίνο μας, κάτι διαφορετικό από τα ερεθίσματα που παίρνουν σήμερα, όμως αληθινό, αυθεντικό και κυρίως ελληνικό. Ερεθίσματα που προέκυψαν μέσα από την εξέλιξή του στο χρόνο και τις εμπειρίες που αποκόμισε.

Οι συντελεστές αυτής της νέας δουλειάς είναι αναγνωρισμένοι μουσικοί του χώρου.

Τις μουσικές συνόδευσαν με τα όργανά τους οι: Γιάννης Διαμάντης, Νίκος Τάσσης, Μπάμπης Φωτίου, Θανάσης Πρεμέτης, Μπάμπης Μέτσιος, Μιχάλης Δάμος, Γιάννης Χαραλάμπους και στην επιμέλεια της ενορχήστρωσης ο Σπύρος Σιώλος.

“Μέσα από μια διαδρομή μου στον χώρο της παραδοσιακής μουσικής, φιλτράροντας αυτά που έχω ακούσει και κατά καιρούς αναπαράγει στις εμφανίσεις μου, ένιωσα το χρέος προς την γενιά που διαδεχόμαστε αλλά και την γενιά που ακολουθεί, να αποτυπώσω τις εμπειρίες μου.

Γι’ αυτό, ευχαριστώ ειλικρινά τους φίλους, που μου πρόσφεραν την δυνατότητα στον χρόνο να γίνω καλύτερος, τους μουσικούς που ανιδιοτελώς προσφέρθηκαν να με συνοδέψουν, την οικογένεια μου που μου έδωσε την δυνατότητα να ασχοληθώ με το όργανο που στην πορεία αγάπησα και την γυναίκα μου Ειρήνη και την κόρη μου Ξένια που με «ανέχονται» καθημερινά!

Έτσι, με τη νέα μου δουλειά, σας καταθέτω τα βιώματα μου, πιστεύοντας ότι απέκτησα μια εμπειρία που με ανανέωσε ως μουσικό και έτσι βάζω ένα λιθαράκι σε αυτό που έχτισαν οι παλιότεροι . . .»

Καλή ακρόαση !
Κώστας Κάκκος

LINK ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ

https://www.youtube.com/playlist?list=PL4QCyyEIflhPI9Sw3VgBUSHTmyl_FGaC6
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου