Ανοιχτό το ενδεχόμενο για τρεις ανατροπές στον Ολυμπιακό | Epirus World

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για τρεις ανατροπές στον Ολυμπιακό

Ο Μπέσνικ Χάσι άφησε να εννοηθεί στην τελευταία χρονικά προπόνηση του Ολυμπιακού πριν την Παρτιζάν στο Champions League ότι μπορεί να κάνει ακόμα και 3 ανατροπές για 11άδα.
Κάτω από τα δοκάρια ο Καπίνο και οι Φιγκέϊρας και Κούτρης οι δύο ακραίοι μπακ. Για το κέντρο της άμυνας ο Ρέτσος φαίνεται να παίρνει προβάδισμα για την μία θέση με Βούκοβιτς και Σισέ κυρίως υποψηφίους για παρτενέρ του.
Ο Ρομαό με τον Οφόε στο κέντρο, δεκάρι ο Φορτούνης και φαβορί για τα... φτερά οι Μάριν και Πάρντο, με τον Καρσελά αλλά και τον Σεμπά να έχουν πιθανότητες πάντως για τα άκρα στην γραμμή κρούσης.
Για την επίθεση ίσως γίνει η ανατροπή με Εμενίκε αντί για Μπεν. Με τα υπάρχοντα δεδομένα μπορεί να προκύψουν δύο ή και τρεις εκπλήξεις ή εάν θέλετε ανατροπές για το βασικό σχήμα του Ολυμπιακού με Παρτιζάν στο Βελιγράδι. Υπάρχει πάντως ακόμα το ενδεχόμενο για Ρομαο στόπερ και Σιωπη εξαρι.
Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου