Το γαϊτανάκι με τον Κασάνο συνεχίζεται | Epirus World

Το γαϊτανάκι με τον Κασάνο συνεχίζεται

Δεν έχει τέλος η ιστορία με τον Αντόνιο Κασάνο και με το εάν θα αποσυρθεί τελικά από την ενεργό δράση ή όχι. Μια εβδομάδα μετά την ανακοίνωσή του ότι κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, απόφαση που τελικά πήρε πίσω λίγες ώρες αργότερα, σήμερα το σίριαλ είχε νέο επεισόδιο.
Όπως ανέφερε το Sky Sport Italia, ο Κασάνο δεν βρισκόταν σε καθόλου καλή ψυχολογική κατάσταση, εξαιτίας του γεγονότος ότι η οικογένειά του δεν μπορούσε να είναι μαζί του στον ιταλικό Βορρά. Και αυτός είναι ο λόγος που τελικά θα αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο.
Ωστόσο, ο ίδιος ο 35χρονος επιθετικός σημείωσε δεν θα εγκαταλείψει την αγωνιστική δράση, παρά μόνο ότι τα βρίσκει… μπαστούνια στη Βερόνα. Η απάντηση του Κασάνο για το θέμα δόθηκε μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Twitter η σύζυγός του, Μαρσιάλις. «Δεν πρόκειται να εγκαταλείψω το ποδόσφαιρο. Απλώς νιώθω ότι δεν μπορώ να ζήσω στη Βερόνα. Σωματικά είμαι καλά, αλλά πνευματικά δεν ενθαρρύνομαι για να συνεχίσω στον σύλλογο», έγραψε σχετικά.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου