Πινελιές ομορφιάς, στη Χερσαία ζώνη λιμένος Πάργας... | Epirus World

Πινελιές ομορφιάς, στη Χερσαία ζώνη λιμένος Πάργας...

Πινελιές ομορφιάς μπαίνουν στην πάργα και την κάνουν ομορφότερη. Πρόκειται για πρωτοβουλίες από το δημοτικό λιμενικό ταμείο Πάργας, όπως βλέπετε στη σχετική φωτογραφία. 

Στη φωτογραφία είναι ένα πολυγωνικό παγκάκι με φυτά και στη μέση, ένα δέντρο ελιάς!  Με προσοχή και με τρόπους που να δένουν αισθητικά με την όλη ατμόσφαιρα και το περιβάλλον της Πάργας, γίνονται όλες οι κινήσεις, που εύλογα μέχρι στιγμής αποσπούν μόνο ευμενή σχόλια και θετικές κριτικές. 

Την φωτογραφία ανέβασε στο διαδίκτυο ο αντιπρόεδρος του δημοτικού λιμενικού ταμείου Πάργας και πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Πάργας Δημήτρης Γκίνης, σχολιάζοντας ως εξής: Με αργά και σταθερά βήματα η χερσαία ζώνη λιμένος Πάργας παίρνει την μορφή που της αξίζει με σεβασμό προς αυτήν!!! 

Σε κάθε περίπτωση αξίζει να αποδώσουμε τα εύσημα μας, στην πρωτοβουλία αυτή, που ομορφαίνει ακόμα περισσότερο την κοσμοπολίτικη Πάργα μας. Είμαστε πάντα υπέρ της κριτικής όταν αυτή απαιτείται, όμως είμαστε και υπέρ του να επισημαίνουμε τις θετικές πρωτοβουλίες και η παραπάνω, είναι θετική πρωτοβουλία και αξίζει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο!
Πηγή: tomistinenimerosi.gr
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου