Έμεινε και ο Σίνγκλετον | Epirus World

Έμεινε και ο Σίνγκλετον

Τέλος καλό, όλα καλά για τον Παναθηναϊκό, αφού ο Τσάβι Πασκουάλ θα μπορεί να υπολογίζει και στον Κρις Σίνγλετον εν όψει της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς.
Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν βρήκε το εγγυημένο συμβόλαιο που έψαχνε στο ΝΒΑ διάρκεια δύο χρόνων και έτσι αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση των νταμπλούχων για την προετοιμασία της ομάδας.
Με αυτήν την εξέλιξη, ο Καταλανός προπονητής μπορεί να προχωρήσει στον αρχικό σχεδιασμό, έχοντας κανονικά στην διάθεσή του όλους τους παίκτες που υπολόγιζε για τη front line της ομάδας. Και αυτό διότι νωρίτερα και η υπόθεση του Ζακ Όγκαστ είχε αίσιο τέλος, με τον Ελληνοαμερικανό φόργουορντ/σέντερ να ενημερώνει για την παραμονή του στην ομάδα.
Βέβαια υπάρχει ένας αστερίσκος στην υπόθεση του Κρις Σίνγκλετον και αυτό έχει να κάνει με το ενδεχόμενο της πώλησης. Όμως από τη στιγμή που η Χίμκι απέκτησε παίκτη για τη θέση του Αμερικανού και με δεδομένες τις αλλεπάλληλες αρνήσεις του Παναθηναϊκού να τον δώσει, τα δεδομένα στην παρούσα φάση κάνουν λόγο για οριστική παραμονή του στο ΟΑΚΑ. Εκτός και αν εκφράσει εκείνος την επιθυμία του να παραχωρηθεί από τη στιγμή που θα υπάρξει κάποια πρόταση...
Με την παραμονή και του Σίνγκλετον ουσιαστικά έκλεισε και το ρόστερ του Παναθηναϊκού, με τον Πασκουάλ να αφήνει ένα ανοικτό παραθυράκι μόνο για την απόκτηση Έλληνα σμολ φόργουορντ...
Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου