«Μας γνωρίζει καλά ο Ολυμπιακός, ήθελε Λεονάρντο και Τζούρτζεβιτς» | Epirus World

«Μας γνωρίζει καλά ο Ολυμπιακός, ήθελε Λεονάρντο και Τζούρτζεβιτς»

Ο γενικός διευθυντής της Παρτιζάν, Μίλος Βαζούρα με αφορνή το ποσό ρεκόρ που δαπανήθηκε για τα δεδομένα του συλλόγου για την απόκτηση του μεσοεπιθετικού από την Γουινέα, Σεϊντουμπά Σουμά μίλησε για τα ματς με τον Ολυμπιακό χρήζοντας τους πρωταθλητές Ελλάδας φαβορί για την πρόκριση.
«Εκείνοι είναι το φαβορί, αλλά η Παρτιζάν δεν παραδίδεται γιατί είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Καθόμουν μαζί με τον διευθυντή διεθνών σχέσεών τους και είδα ότι ούτε εκείνος ήταν χαρούμενος που θα παίξουν μαζί μας».
Ο Βαζούρα μάλιστα πήρε ένα βήμα παραπέρα τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός γνωρίζει πολύ καλά την σερβική ομάδα, κάνοντας μάλιστα κίνηση για την απόκτηση των Ούρος Τζόρτζεβιτς και Λεονάρντο.
«Γνωρίζουν καλά την Παρτίζαν. Ήθελαν να πάρουν από εμάς τον Λεονάρντο και τον Ούρος Τζούρτζεβιτς. Ξέρουν ότι η ομάδα είναι ενωμένη, έχει έναν καινούργιο προπονητή και έχουμε προχωρήσει σε μεταγραφές. Το σημαντικότερο είναι οι οπαδοί μας να στηρίξουν τους παίκτες μας».
Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου