Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σχολικό έτος στο Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας | Epirus World

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σχολικό έτος στο Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας

Μία ακόμη σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της και για το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας «Σπύρος Δήμας» ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Διανύοντας τον 29ο χρόνο λειτουργίας του, το σημαντικό αυτό για την περιοχή αναγνωρισμένο από το Κράτος Μουσικό Εκπαιδευτήριο έφτασε τους 260 εγγεγραμμένους μαθητές, ενώ οι δύο τελευταίες εβδομάδες ήταν γεμάτες από μαθητικές συναυλίες, ετήσιες αλλά και απολυτήριες εξετάσεις.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από επίσημες απολυτήριες εξετάσεις, χορηγήθηκαν πέντε κρατικά αναγνωρισμένοι τίτλοι σπουδών σε ισάριθμους νέους της Πρέβεζας, οι οποίοι αποφοίτησαν: μία με Δίπλωμα Πιάνου και βαθμό Άριστα και Α΄ Βραβείο, ένας με Πτυχίο Ειδικού Αρμονίας και βαθμό Άριστα, ένας με Πτυχίο Βιολιού και βαθμό Άριστα και δύο με Πτυχία Πιάνου και βαθμό επίσης Άριστα.

Αν μάλιστα σε αυτά προστεθούν οι τακτικές μεταδόσεις παραστάσεων από τη Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης και οι πρόσφατες βραβεύσεις της Ναταλίας Γιαννάκη και της Ελεονώρας Αποστολίδη σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς πιάνου, τότε η πορεία του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας «Σπύρος Δήμας» διαγράφεται πλούσια και ελπιδοφόρα και για την επόμενη χρονιά, η οποία θα συνδυαστεί με σειρά εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση των 30 χρόνων ανελλιπούς λειτουργίας του και προσφοράς στην εκπαίδευση και στον πολιτισμό της Πρέβεζας.

Κοσμάς Κορωναίος
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και
Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος
για το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας
Πηγή: mypreveza
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου