Και δεύτερη πυρκαγιά στο Πικέρμι | Epirus World

Και δεύτερη πυρκαγιά στο Πικέρμι

Δεύτερη πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 7.00 το απόγευμα στο Πικέρμι, απέναντι σχεδόν από την πρώτη, που συνεχίζει να είναι σε εξέλιξη.
Η δεύτερη πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική έκταση με χαμηλή βλάστηση και καλλιέργειες σε ρεματιά, πίσω από το ξενοδοχείο «Πικέρμι».
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν απειλεί και αυτή η πυρκαγιά κατοικημένη περιοχή όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Για την κατάσβεσή της ενεργούν 14 πυροσβέστες, με 7 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα.
Η πρώτη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε δύο ώρες νωρίτερα στην απέναντι πλευρά της Λεωφόρου Μαραθώνα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, είναι οριοθετημένη από τις δυνάμεις της πυρόσβεσης και καταβάλλεται προσπάθεια να τεθεί υπό έλεγχο.
Σε εξέλιξη είναι και η πυρκαγιά στην περιοχή Κόμητο Καρύστου, η οποία καίει δασική έκταση με πουρνάρια, αλλά δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή. Στο έργο της κατάσβεσης παίρνουν μέρος 30 πυροσβέστες, με 13 οχήματα και 7 άτομα πεζοπόρο τμήμα.
(Φωτογραφία αρχείου)
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου