Προφυλακίστηκαν οι τέσσερις Αλβανοί για την ληστεία | Epirus World

Προφυλακίστηκαν οι τέσσερις Αλβανοί για την ληστεία

Προφυλακίστηκαν μετά την απολογία τους σε ανακριτή και εισαγγελέα οι τέσσερις Αλβανοί που είχαν συλληφθεί μετά την ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων Κακαβιάς.

Η υπόθεση ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται στο μικροσκόπιο των ελληνικών αρχών, καθώς υπήρξαν ενδείξεις που συνδέουν τους τέσσερις με ακραίες οργανώσεις που δρουν στην Αλβανία και το Κόσσοβο.

Οι τέσσερις κινούνταν πεζοί στην περιοχή, είχαν καταφέρει να φτάσουν μέχρι την Περίβλεπτο και στη συνέχεια διέπραξαν την ληστεία στο βενζινάδικο.

Συνελήφθησαν σχεδόν μετά από δώδεκα ώρες και ύστερα από μία καλά οργανωμένη επιχείρηση της Αστυνομίας η οποία είχε αναπτύξει μπλόκα επιχειρώντας να κόψει κάθε διόδια προς τα σύνορα.

Τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί εκτιμώνται από τις αρχές προκειμένου να διαλευκάνουν πλήρως την υπόθεση όπως και τους ακριβείς λόγους που τους έφεραν στην περιοχή.
Πηγή: epiruspost
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου