Εικόνα διάλυσης στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό | Epirus World

Εικόνα διάλυσης στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού δεν κατάφερε να «κατεβάσει» ομάδα στο πρωτάθλημα βόλεϊ Γυναικών, μια είδηση που μόνο ευχάριστα δεν ήχησε στα αυτιά των οπαδών του συλλόγου. Η διορία που είχαν πάρει οι «πράσινοι» από την ΕΟΠΕ, προκειμένου να εξασφαλίσουν το μπάτζετ της νέας αγωνιστικής περιόδου έληξε χθες το βράδυ και έτσι στο «τριφύλλι» ήρθαν προ τετελεσμένων.
Από τον Ερασιτέχνη ζήτησαν παράταση για να κατεβάσουν ομάδα στο νέο πρωτάθλημα, όμως η απάντηση της Ομοσπονδίας ήταν αρνητική. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Παναθηναϊκός δεν θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, γεγονός που μαρτυρά το μεγάλο οικονομικό πρόβλημα το οποίο υπάρχει στον σύλλογο.
Πλέον μένει να δούμε τι επιλογή θα κάνει η ΕΟΠΕ για το κενό που αφήνουν οι «πράσινες» στην Λίγκα. Όσον αφορά τον Πανναξιακό, που επίσης κινδύνευε η συμμετοχή του, βρίσκεται πολύ κοντά στο να λάβει τελικά μέρος στο νέο πρωτάθλημα, αφού προχώρησε τις απαραίτητες ενέργειες.
Πάντως, για το «τριφύλλι» δεν είναι καθόλου καλά τα νέα ούτε και για άλλα τμήματά του. Δύσκολη θεωρείται η συμμετοχή στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ομάδας πόλο των Ανδρών, αλλά και στο μπάσκετ των Γυναικών. Με όλα αυτά να δείχνουν μια εικόνα διάλυσης του Ερασιτέχνη.
Προς το παρόν, μόνο το τμήμα βόλεϊ φαίνεται ότι είναι σε θέση να κατεβάσει ομάδα στην κορυφαία κατηγορία τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου