Όλα έτοιμα για μία εβδομάδα γεμάτη μπάσκετ!-Ξεκινά τη Δευτέρα το 6ο "3on3 Basketball Tournament Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας" | Epirus World

Όλα έτοιμα για μία εβδομάδα γεμάτη μπάσκετ!-Ξεκινά τη Δευτέρα το 6ο "3on3 Basketball Tournament Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας"

Συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ παραχώρησαν τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του 6ου τουρνουά μπάσκετ 3 on 3 ΣΚ Νικόπολη Πρέβεζας, το οποίο ξεκινά το απόγευμα της Δευτέρας στα γηπεδάκια μπάσκετ του δημοτικού κολυμβητηρίου και θα ολοκληρωθεί στις 16 Ιουλίου.
Ο κ. Αλκίνοος Κωνής σημείωσε πως το τουρνουά πλέον αποτελεί θεσμό όχι μόνο για την Πρέβεζα αλλά για όλη τη Δυτική Ελλάδα και κάθε χρόνο περισσότερες από 100 ομάδες δηλώνουν συμμετοχή, ενώ εκατοντάδες είναι και οι θεατές που βρίσκονται στις κερκίδες του δημοτικού κολυμβητηρίου Πρέβεζας για να παρακολουθήσουν τους αγώνες.
Ο κ. Κωνής ευχαρίστησε θερμά όλους τους χορηγούς που στηρίζουν και το φετινό τουρνουά και ιδιαίτερα την Περιφέρεια Ηπείρου και την Π.Ε. Πρέβεζας, που φέτος είναι συνδιοργανωτής στο τουρνουά, καθώς και το δήμο Πρέβεζας υπό την αιγίδα του οποίου πραγματοποιείται το φετινό τουρνουά.
1b530448152f38cad729a39e553386f6 L
Ο αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου ευχαρίστησε όλους όσοι συνετέλεσαν στη διοργάνωση του τουρνουά, υπογραμμίζοντας πως η Π.Ε. Πρέβεζας στηρίζει πάντα τέτοιες εκδηλώσεις και τον Σύλλογο Καλαθοσφαίρισης Νικόπολη ενώ απηύθυνε κάλεσμα σε όσους μπορούν να συνδράμουν όπως μπορούν σε αυτό το τουρνουά, το οποίο έχει και κοινωνικό χαρακτήρα.
Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα αθλητισμού κ. Γεράσιμος Ντίτσος, συνεχάρη τους διοργανωτές και τόνισε πως ο δήμος Πρέβεζας στηρίζει υλικοτεχνικά το τουρνουά, ενώ δεσμεύτηκε πως θα βρίσκεται στο πλευρό των διοργανωτών προκειμένου να ξεπεραστεί άμεσα τυχόν πρόβλημα που θα προκύψει.
Τις δικές του ευχές για την επιτυχία του φετινού τουρνουά έδωσε ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος της Περιφέρειας Ηπείρου σε θέματα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων κ. Περικλής Βασιλάκης, ενώ εκ μέρους του μεγάλου χορηγού του φετινού τουρνουά «Πηγές Κωστηλάτας» ο κ. Νικόλας Παναγιώτου έδωσε συγχαρητήρια στους διοργανωτές που κατάφεραν να κάνουν θεσμό αυτό το τουρνουά και τόνισε πως αποτελεί μοναδική ευκαιρία για τους φίλους του μπάσκετ, μικρούς και μεγάλους, να αγωνιστούν και να γιορτάσουν το άθλημα που αγαπούν.
Τέλος ο κ. Απόστολος Σουλιώτης εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής ευχαρίστησε θερμά την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, το δήμο Πρέβεζας, καθώς και όλους τους χορηγούς που συνέβαλαν προκειμένου να διοργανωθεί το φετινό τουρνουά.
«Πρέπει σιγά σιγά να καταλάβουμε την αξία και το μέγεθος των αθλητικών γεγονότων που λαμβάνουν χώρα στην Πρέβεζα. Πιστεύουμε ότι το μπασκετικό τουρνουά 3on3 που διοργανώνεται φέτος με την ιδιαίτερη επιμέλεια και φροντίδα μερικών ανθρώπων, που μέσα σε αυτούς είναι ο κ. Ιωάννου, ο κ. Βασιλάκης και η κα Ζαμπέλη που βοήθησε με τον φάκελο. Πρέπει να κάνουμε ιδιαίτερη μνεία στο διεθνή διαιτητή κ. Μητσόπουλο που συμβάλει καθοριστικά για να έχουμε αυτούς τους υψηλούς προσκεκλημένους. Φέτος ειδικά έχουμε τον κ. Καμπούρη και τον κ. Ρωμανίδη, που είναι από τη χρυσή γενιά του 87. Θα έχουμε επίσης τον πρώην αρχηγό της εθνικής ομάδας τον Μιχάλη Κακιούζη που κατάγεται από την Πρέβεζα, τον γνωστό προπονητή κ. Βαγγέλη Αλεξανδρή, τον γυμναστή της εθνικής ομάδας ανδρών και γυναικών κ. Παπαδημητρίου, ο οποίος θα διδάξει στο basketball camp, ο προϊστάμενος του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ κ. Βαγγέλης Ιωάννου, ο οποίος θα συντονίσει και μια ημερίδα που θα γίνει το Σάββατο 15 Ιουλίου στο Margarona Royal, με θέμα την εξέλιξη του μπάσκετ τα τελευταία 30 χρόνια» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Σουλιώτης, σημειώνοντας πως κατά τη διάρκεια του τουρνουά σε συνεργασία με το «Όλοι μαζί μπορούμε» του ΣΚΑΪ θα γίνεται στο χώρο του τουρνουά συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης που θα διατεθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Πρέβεζας. Παράλληλα σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Πρέβεζας θα γίνει στις 14 Ιουλίου από τις 18:00 ως τις 21:00 εθελοντική αιμοδοσία.
«Υποσχεθήκαμε ως Σύλλογος Νικόπολη και η Οργανωτική Επιτροπή τα προηγούμενα χρόνια μια εβδομάδα γεμάτη μπάσκετ και τείνουμε χρόνο με το χρόνο να την κάνουμε έναν πολύ μεγάλο εβδομαδιαίο αθλητικό θεσμό» κατέληξε ο κ. Σουλιώτης.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε είτε στα τηλέφωνα: 6959553341 και 6956012461 είτε στο email: basket3on3preveza@hotmail.gr
Facebook: Preveza 3x3 basketball tournament
Δηλώσεις συμμετοχών μέχρι 08 Ιουλίου!
Δηλώσεις συμμετοχών στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/1NRv1GsygASKI37BEzRu1p0pJHPeD67I06QpStPBLurY/edit
ΠΗΓΗ - atpreveza.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου