Η Coca-Cola σε ταξιδεύει σε Ελλάδα και Κύπρο | Epirus World

Η Coca-Cola σε ταξιδεύει σε Ελλάδα και Κύπρο

Φέτος το καλοκαίρι, η αγαπημένη μας Coca-Cola, Fanta και Sprite, προσφέρει, κάθε μέρα, ένα ταξίδι στους πιο καλοκαιρινούς προορισμούς σε Ελλάδα ή Κύπρο, μέσα από την πιο δυνατή ενέργεια του καλοκαιριού! Καθημερινά και για τρεις ολόκληρους μήνες, όλοι οι Coke, Fanta & Sprite lovers διεκδικούν ένα ταξίδι στον προορισμό της επιλογής τους, σε Ελλάδα ή Κύπρο, μέσα από το summer.coca-cola.gr.
Αυτό το καλοκαίρι, η Coca-Cola, η Fanta και η Sprite μας προσκαλoύν να ζήσουμε την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία! Σε συνεργασία με την American Express Global Business Travel S.A, εξασφαλίζουν για όλους τους νικητές τα έξοδα μεταφοράς (αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια) και διαμονής στον προορισμό της επιλογής τους, κάνοντας τις καλοκαιρινές διακοπές ακόμα πιο ξεχωριστές!
Ο τρόπος συμμετοχής... πολύ απλός! Καθημερινά, από την 1η Ιουνίου και για τρεις ολόκληρους μήνες, όλοι όσοι απολαμβάνουν την αγαπημένη τους Coca-Cola,  Fanta και Sprite, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στον πιο «ταξιδιάρικο» διαγωνισμό και να ετοιμάσουν βαλίτσες για τα πιο αγαπημένα τους μέρη σε Ελλάδα ή Κύπρο!
Πώς; Πληκτρολογώντας τον τυχερό κωδικό που βρίσκεται κάτω από το καπάκι ή το δαχτυλίδι ανοίγματος των προϊόντων, στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού summer.coca-cola.gr.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου