Δύο παράλληλοι κόσμοι στο Δήμο Ιωαννιτών! | Epirus World

Δύο παράλληλοι κόσμοι στο Δήμο Ιωαννιτών!

Δύο παράλληλοι κόσμοι στο Δήμο Ιωαννιτών.. Δύο παράλληλοι κόσμοι που αποτελούν πραγματικότητα, επτά χρόνια μετά την εφαρμογή του Καλλικράτη.

Και αν πολλοί δεν τους έβλεπαν μέχρι τώρα, ήταν αρκετή η απεργία των εργαζομένων της καθαριότητας, για να γίνουν κάτι παραπάνω από ορατοί!

Η πόλη έχει βουλιάξει στα σκουπίδια... Κεντρικοί δρόμοι, εμπορικοί οδοί, ιστορικό κέντρο, τουριστικά σημεία... Τα απορρίμματα βουνό!

Σε απόσταση αναπνοής, λίγα χιλιόμετρα από την πόλη, όλα είναι διαφορετικά. Στους πρώην Δήμους, σημερινές δημοτικές ενότητες, η αποκομιδή των απορριμμάτων, από συστάσεως τους, γίνεται από ιδιώτες.. Και εξακολουθεί να γίνεται κανονικά και τις ημέρες αυτές!

Οι κάδοι άδειοι και μοιάζει σαν ψέμα...

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Κυριαζής, ήταν αυτός που το βράδυ της Τρίτης αποφάσισε να... εξάγει τα σκουπίδια από τα Γιάννινα στην Πεδινή... Κρατούσε τις σακούλες εδώ και μέρες στο διαμέρισμά του, περιμένοντας να λήξει η κινητοποίηση... Κι αφού δεν είδε φως, φόρτωσε τα σκουπίδια στο αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε στην Πεδινή... Συμβουλή του; «Εξάγετε τα σκουπίδια σας»! [epiruspost]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου