Πρέβεζα: Η κατάσταση εγκυμονεί κινδύνους, σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων! | Epirus World

Πρέβεζα: Η κατάσταση εγκυμονεί κινδύνους, σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων!

Σε κομβικό σημείο του δήμου Πρέβεζας είναι ο συγκεκριμένος προβληματικός δρόμος, και συγκεκριμένα στο δρόμο από... Ελάτρεια που πάει για Ωρωπό. Τι έχει συμβεί εκεί, έχει τεράστια τρύπα ο δρόμος που με...μπαλώματα, δηλαδή μπαζώνοντάς τον, προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα και εξυπακούεται ότι αυτή η τακτική, κάθε άλλο παρά λύση είναι. Δηλαδή να νομίσει ο τάδε ή ο δείνα οδηγός αυτοκινήτου ή δικύκλου, ότι ο δρόμος δεν έχει πρόβλημα, να υποχωρήσει το έδαφος και να έχει τροχαίο ατύχημα.




Και βέβαια έτσι όπως είναι ο δρόμος, είναι πάρα πολλές οι περιπτώσεις που μπορεί να εκδηλωθεί τροχαίο ατύχημα. Προσέξτε, ανοίγει... όλος ο δρόμος από την αριστερή πλευρά προς τη στροφή "¨Καραμπίνη". Με προχειροδουλειές δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, επιβάλλεται επειγόντως να ασφαλτοστρωθεί το συγκεκριμένο σημείο, πριν έχουμε κάνα σοβαρό τροχαίο και είναι αργά! Επιτέλους οι αρμόδιοι φορείς, ας πράξουν τα δέοντα, το συγκεκριμένο σημείο του δρόμου, θυμίζει... τρίτο κόσμο! Ζητείται λύση και μάλιστα άμεσα, αφού λόγω καλοκαιριού η κίνηση και στο συγκεκριμένο σημείο, έχει αυξηθεί! [tomistinenimerosi]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου