Γιάννενα: Το Μουσείο Αργυροτεχνίας μεταμορφώνεται σε «Μουσείο Παραμυθιών» | Epirus World

Γιάννενα: Το Μουσείο Αργυροτεχνίας μεταμορφώνεται σε «Μουσείο Παραμυθιών»

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) σε συνεργασία με το εργαστήρι δραματοθεραπείας και συμβουλευτικής θεάτρου «Ανοιχτό Παράθυρο» διοργανώνει θεατρικό παιχνίδι-δρώμενο, την Τετάρτη 28 Ιουνίου, (ώρα 18:30), στο Μουσείο Αργυροτεχνίας. 

Δεκαέξι παιδαγωγοί σχεδιάζουν και εμψυχώνουν ένα θεατρικό δρώμενο για παιδιά από 4 ετών και άνω, χωρίς να αποκλείονται οι μικρότεροι φίλοι με το συνοδό τους.
Για μια μόνο ημέρα ο προαύλιο χώρος του Μουσείου Αργυροτεχνίας θα μετατραπεί σε «Μουσείο Παραμυθιών». Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους ήρωες των αγαπημένων τους παραμυθιών συμμετέχοντας σε πολλά παιχνίδια.

Η Αλίκη, ο Πινόκιο, η Φρικαντέλα, Ο Μικρός Πρίγκιπας, η Κοκκινοσκουφίτσα και άλλοι παιδικοί ήρωες περιμένουν τους μικρούς φίλους για μια διαφορετική ξενάγηση.
Εμψύχωση ομάδων / συντονισμός: Βίκυ Βάββα. 
Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. 

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο Αργυροτεχνίας στο τηλ.: 2651064065 (καθημερινά 10:00-18:00, εκτός Τρίτης).
Μουσείο Αργυροτεχνίας
Ακρόπολη Ιτς Καλέ, Κάστρο Ιωαννίνων
Τ: 26510 64065 | www.piop.gr
[vimanews.gr]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου