ΖΑΓΟΡΙ:Ικανοποιητική η τουριστική κίνηση το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος | Epirus World

ΖΑΓΟΡΙ:Ικανοποιητική η τουριστική κίνηση το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Σε ικανοποιητικά επίπεδα κυμάνθηκε η τουριστική κίνηση στο Ζαγόρι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Οι πληρότητες, σε ξενοδοχεία, ξενώνες και ενοικιαζόμενα δωμάτια, ήταν αρκετά καλές, όπως σημείωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Ζαγορίου και δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Βλάχος, παρόλο που το τριήμερο αυτό δεν χαρακτηρίζεται ως το «δυνατότερο» της χρονιάς και ακολουθούσαν και οι πανελλαδικές εξετάσεις. Πολλοί Γιαννιώτες και επισκέπτες από γειτονικούς νομούς και Περιφέρειες επέλεξαν τις ημερήσιες αποδράσεις στα χωριά του Ζαγορίου. 

Αρκετά γκρουπ μοτοσικλετιστών, ποδηλάτες και τροχόσπιτα ξένων (Γερμανοί, Ολλανδοί και από άλλες ευρωπαϊκές χώρες) βρέθηκαν αυτό το διάστημα στο Ζαγόρι, συμβάλλοντας όλοι στην αύξηση της τουριστικής κίνησης που κινείται σε καλά επίπεδα και όλο το προηγούμενο διάστημα και στην συνέχεια με επισκέπτες από το Ισραήλ και άλλες χώρες, μαζί βέβαια με Έλληνες. 

Ο Δήμος Ζαγορίου χαιρετίζει την άφιξη στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων, τη Δευτέρα, της πρώτης πτήσης τσάρτερ από την Σκανδιναβία και προσδοκά ότι και το Ζαγόρι στην πορεία θα υποδεχθεί τουρίστες από αυτές τις χώρες. Άλλωστε, στον προγραμματισμό υπάρχει έναρξη πτήσεων από Στοκχόλμη για το επόμενο έτος, με στόχο να καταστεί προορισμός των επισκεπτών και η περιοχή του Ζαγορίου. [epirusgate]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου