Στην Ήπειρο βρίσκεται, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής -Κάτω από άκρα μυστικότητα... | Epirus World

Στην Ήπειρο βρίσκεται, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής -Κάτω από άκρα μυστικότητα...

Στο Νομό Ιωαννίνων θα βρίσκεται μέχρι την Κυριακή ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Σύμφωνα με πληροφορίες , ο πρώην αρχηγός της ΝΔ διανυκτέρευσε στην Αετομηλίτσα (παλιά Δέντσικο – Ντένισκο) ενώ θα επισκεφτεί και άλλες περιοχές. 

Μαζί του βρίσκεται ο στενός του φίλος, πρώην γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Ζαγορίτης, ο οποίος επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ διατηρεί τη θέση του Συνηγόρου του Καταναλωτή. 

Σήμερα και αύριο ο Κωστας Καραμανλής,θα κάνει πεζοπορία στο Γράμμο και σύμφωνα με πληροφορίες του epirusgate, θα επισκεφθεί την Γράμουστα και τις λίμνες Αρρένες(Μουτσάλια). 

Ο πρώην πρωθυπουργός,δεν αποκλείεται να συναντηθεί και με τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη,ενώ σήμερα Κυριακή,είναι πολύ πιθανή ακόμη και μια επίσκεψη στην Μονή Στομίο της Κόνιτσας.Η επίσκεψη του Κώστα Καραμανλή πραγματοποιείται με άκρα μυστικότητα. 
Πηγή: epirusgate.gr 
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου