ΗΡΩΝ : Στρατηγική Συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων | Epirus World

ΗΡΩΝ : Στρατηγική Συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων

Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής διοργανώνεται ημερίδα με θέμα «Η νέα σου Ενέργεια, Εξοικονόμηση και Αναβάθμιση», για τα μέλη – Ξενοδόχους του Νομού σήμερα  Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017 και ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο Du Lac στα Ιωάννινα. 

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν ειδικά πακέτα και λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας για την ανάδειξη και την αναβάθμιση της ποιότητας των τουριστικών καταλυμάτων της Ηπείρου. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της συνεργασίας ΗΡΩΝ - Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων, τα μέλη της Ένωσης μπορούν να απολαμβάνουν τις πιο ανταγωνιστικές τιμές αλλά και επιπλέον μοναδικά προνόμια. μέσω ειδικών συμφωνιών ποτυ έχει συνάψει ο ΗΡΩΝ, με εταιρείες που το αντικείμενό τους είναι σχετικό με τον ξενοδοχειακό κλάδο. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα υπάρξει αναλυτική παρουσίαση των ειδικών προγραμμάτων για τους ξενοδόχους της Ηπείρου με ομιλίες από τους κ.κ. Φώτη Οικονομίδη, Διευθυντή Πωλήσεων ΗΡΩΝ, Στυλιανό Στυπίδη, εμπορικό διευθυντή της ENGIE, και Γεώργιο Νικολαΐδη, Διευθυντή Ξενοδοχειακών Πωλήσεων της COCOMAT. [epirusgate]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου