ΘΩΜΑΣ ΠΙΤΟΥΛΗΣ:Οι πανελλήνιες εξετάσεις είναι μια δοκιμασία από τις πολλές που θα συναντήσουν οι νέοι στο δρόμο της ζωής | Epirus World

ΘΩΜΑΣ ΠΙΤΟΥΛΗΣ:Οι πανελλήνιες εξετάσεις είναι μια δοκιμασία από τις πολλές που θα συναντήσουν οι νέοι στο δρόμο της ζωής

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Οι προσπάθειες χρόνων για τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς που κάτω από δύσκολες συνθήκες πολλές φορές επιτελούν το έργο τους, αλλά και τους γονείς  που καθημερινά στηρίζουν τον καθημερινό αγώνα των παιδιών τους, ολοκληρώνεται μέσα από τις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Η ελπίδα μας για ένα καλύτερο μέλλον, έχει στερεωθεί πάνω στους νέους μας, τους σημερινούς υποψηφίους και τους αυριανούς απόφοιτους και επιστήμονες. Η χώρα χρειάζεται νέους με κατάρτιση , δημιουργικότητα και νέα οπτική ώστε να  μπορέσει να βρεθεί σε δρόμους ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας.

Οι πανελλήνιες εξετάσεις είναι μια δοκιμασία από τις πολλές που θα συναντήσουν οι νέοι στο δρόμο της ζωής. Είναι μια ευκαιρία αλλά όχι η μοναδική.
Αρκεί όλοι οι νέοι να συνεχίζουν να έχουν στόχους που θα αγωνιστούν για να τους ολοκληρώσουν περνώντας μέσα από εξετάσεις ή προσωπικές επιλογές.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά.

[epirusgate]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου