Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στο Πετσάλι η ετήσια εκδήλωση του Δημοσίου ΙΕΚ Ιωαννίνων | Epirus World

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στο Πετσάλι η ετήσια εκδήλωση του Δημοσίου ΙΕΚ Ιωαννίνων

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία, η ετήσια εκδήλωση του Δημοσίου ΙΕΚ Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Δήμο Ζίτσας. Εδέσματα από τα τμήματα Γαλακτοκομίας Τυροκομίας και Αρχιμαγείρων και ατελείωτο γλέντι είχε η βραδιά , με τον διευθυντή των ΙΕΚ κ.Μιχάλη Αλεξίου να δίνει πολλά συγχαρητήρια στους άξιους εκπαιδευτές και στους Σπουδαστές των δημοσίων ΙΕΚ Ιωαννίνων.

Η εκδήλωση που διοργάνωσε το ΙΕΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ , πραγματοποιήθηκε στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΤΣΑΛΙΟΥ .Με πλούσια εδέσματα φτιαγμένα από τους ίδιους τους σπουδαστές. .Όπως τα εξαιρετικά τυριά που μας παρουσίασαν ( δημιουργηθηκαν στο τυροκομείο του χωριού )...

Το Δ.Σ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΤΣΑΛΙΟΥ έδωσε συγχαρητήρια σε όλα



τα παιδιά και στον Διευθυντή του ΙΕΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ κ ΜΙΧΑΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ ...Και φυσικά πολλά μπράβο και στον Χωριανό μας κ ΚΩΣΤΑ ΡΑΠΤΗ που μέσα από την όλη αυτή προσπάθεια και δουλειά που κάνει προβάλλει και το μικρό αλλά πολύ όμορφο Χωριό μας. .Το ΠΕΤΣΑΛΙ.


[epirusgate]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου