Και θα χορέψουν και πληρώνουν για την σάλσα! | Epirus World

Και θα χορέψουν και πληρώνουν για την σάλσα!

Στις 2 Ιουλίου τα Γιάννινα θα διεκδικήσουν μία θέση στο βιβλίο Γκίνες. Στην κεντρική πλατεία εκατοντάδες θα χορέψουν σάλσα, αυτόν τον γνήσιο ηπειρώτικο χορό, κι έτσι θα ανοίξουν την πόρτα για ένα νέο ρεκόρ!!!

Πρόκειται για προσπάθεια του Πνευματικού Κέντρου και μιας ιδιωτικής σχολής χορού της πόλης... Στην αφετηρία της δε, η προσπάθεια αυτή, συνάντησε έντονες αντιδράσεις από τους εκπαιδευτικούς (υπήρξε ανακοίνωση της ΕΛΜΕ) καθώς γινόταν εξόρμηση στα σχολεία, προκειμένου τα παιδιά να συστρατευθούν στην μεγάλη προσπάθεια και να εκπαιδευτούν στους ρυθμούς της σάλσα!!!

Προ λίγων ημερών το Πνευματικό Κέντρο αποφάσισε να εγκρίνει το ποσό των πέντε χιλιάδων ευρώ, ώστε να στηρίξει την διοργάνωση και τον χορό στην πλατεία. Τα υπόλοιπα ήταν ευθύνη της Σχολής...

Τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με όσα καταμαρτυρούν γονείς, από την Σχολή ζητείται το ποσό των δέκα ευρώ από το κάθε παιδί, που πρόθυμα και εθελοντικά, είχε ανταποκριθεί στην πρόσκληση για τον χορό!!

Σύμφωνα πάντα με τους γονείς, ουδέποτε μέχρι τώρα, είχε αναφερθεί το παραμικρό για οικονομική συμμετοχή των παιδιών!

Αλήθεια, το Πνευματικό Κέντρο που στηρίζει και οργανωτικά και οικονομικά την εκδήλωση, συμφώνησε σε κάτι τέτοιο; [epiruspost]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου