Κατέσχεσαν χρήματα εργαζομένων για να πληρωθεί αποζημίωση μετά από αγωγή ασθενούς! | Epirus World

Κατέσχεσαν χρήματα εργαζομένων για να πληρωθεί αποζημίωση μετά από αγωγή ασθενούς!

Τέσσερα χρόνια περίπου, περίμεναν εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Χατζηκώστα για να εισπράξουν χρήματα που τους οφείλονταν από υπερωρίες και νυχτερινή απασχόληση! Χρήματα που παρακρατήθηκαν κυρίως από το νοσηλευτικό προσωπικό, το 2013 και το 2014 και υποχρεώθηκαν να τους επιστρέψουν, μετά από την δικαστική τους δικαίωση...

Το «επιστρέψουν» βέβαια, αποδεικνύεται σχήμα λόγου, καθώς τα χρήματα κατασχέθηκαν στον τραπεζικό λογαριασμό του Νοσοκομείου, πριν φτάσουν στους ίδιους!!

Η είδηση βέβαια έπεσε ως βόμβα στο νοσηλευτικό ίδρυμα. Και οι εργαζόμενοι, που ανέμεναν περίπου 500 ευρώ ο καθένας, βρέθηκαν και πάλι στο περίμενε, χωρίς αυτή την φορά να είναι σίγουροι ότι θα τα εισπράξουν κιόλας!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Νοσοκομείο όφειλε να καταβάλλει το ποσό των διακοσίων χιλιάδων περίπου ως αποζημίωση σε ασθενή που είχε κινηθεί εναντίον του, μετά από περιπέτεια υγείας που είχε εξ αιτίας ιατρικού λάθους.

Η γυναίκα δικαιώθηκε και το δικαστήριο επιδίκασε το χρηματικό ποσό για την βλάβη την οποία υπέστη...

Το ποσό καλείται βέβαια να καταβάλει το νοσοκομείο και όχι ο γιατρός ο οποίος έκανε το λάθος, ο οποίος έμεινε στο απυρόβλητο.

Έτσι, από λάθος της τράπεζας, όπως αναφέρουν πληροφορίες, κατασχέθηκαν τα χρήματα των εργαζομένων, κάτι που για κανέναν λόγο δεν θα έπρεπε να είχε συμβεί.

Οι εργαζόμενοι είναι ανάστατοι και αναμένεται να ζητήσουν άμεσα συνάντηση με την Διοίκηση προκειμένου να ενημερωθούν για τις κινήσεις που θα γίνουν προκειμένου να τους αποδοθούν τα χρήματά τους! [epiruspost]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου