ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Ανακοίνωση για τον έλεγχο από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση | Epirus World

ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Ανακοίνωση για τον έλεγχο από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση

Η σημερινή Δημοτική Αρχή  από την πρώτη στιγμή είχε δηλώσει  με την ηπιότητα που την διακρίνει, την απόλυτη πίστη της στη νομιμότητα των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ολο αυτό το διάστημα υποχρεωθήκαμε να ανεχθούμε τις κραυγές όσων απευθύνονταν στα τοπικά ΜΜΕ κατά της Δημοτικής Αρχής για δήθεν αθέμιτες συμμαχίες και καταστρατήγηση των  εκλογικών διαδικασιών.


Υποχρεωθήκαμε να μένουν ακέφαλα τα  Νομικά Πρόσωπα του Δήμου - λόγω της εσφαλμένης αντίληψης της  ελάσσονος αντιπολίτευσης – με συνέπεια να μη μπορούν να συγκροτηθούν και να συνεδριάσουν   με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την σωστή  λειτουργία τους.


Πέραν της  ελάσσονος αντιπολίτευσης , για μια ακόμη φορά εκφράζουμε την απογοήτευσή μας και προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, που παραπλανημένη προέβη  αδόκιμα σε έλεγχο σκοπιμότητας, αντί του  ελέγχου νομιμότητας , των  αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η νομική διαφωνία μας οδηγήθηκε ενώπιον της Επιτροπής Νομικών του άρθρου 152 αποκαθιστώντας  την Νομιμότητα των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.


Θέλουμε ιδιαίτερα να τονίσουμε ότι ο φυσικός χώρος της όποιας πολιτικής  αντιπαράθεσης είναι το Δημοτικό Συμβούλιο  και τα   θεσμοθετημένα Οργανα του Δήμου.
Τέλος θα ήταν παράλειψη  να μην  ευχαριστήσουμε τη Νομική Υπηρεσία του Δήμου μας,  για την επιτυχή προσπάθεια να αναδείξει τη Νομιμότητα των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. [epirusgate
]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου