Γιάννενα: Διοικητικές υπηρεσίες, είκοσι μέρες χωρίς ασανσέρ | Epirus World

Γιάννενα: Διοικητικές υπηρεσίες, είκοσι μέρες χωρίς ασανσέρ

Ο Δήμος Ιωαννιτών αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη από τους Δημότες οι οποίοι προσέρχονται στις υπηρεσίες της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών που στεγάζονται στην οδό Καπλάνη 7 διότι εδώ και περίπου 20 ημέρες δε λειτουργεί ο ανελκυστήρας με αποτέλεσμα να υφίστανται μια σοβαρή ταλαιπωρία.

Ο ανελκυστήρας από τις 29 Μαΐου μέχρι και σήμερα δε λειτουργεί, όχι εξαιτίας κάποιας βλάβης, αλλά γιατί υπάρχουν οφειλές στη ΔΕΗ από άλλη, τρίτη, υπηρεσία που στεγάζεται στο ίδιο κτίριο με αυτές του Δήμου και η οποία δεν ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της.

Η δική της ασυνέπεια όμως έχει σαν αποτέλεσμα τη διακοπή ηλεκτροδότησης κι άρα λειτουργίας του ανελκυστήρα ο οποίος καθημερινά εξυπηρετούσε τους πολίτες που απευθύνονται στις Διοικητικές Υπηρεσίες του Δήμου.

Ο Δήμος Ιωαννιτών προσπάθησε να βρει λύση στο πρόβλημα σε συνεννόηση με την συστεγαζόμενη υπηρεσία στο κτίριο της οδού Καπλάνη 7, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατόν κι έτσι έχει κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες.

Παράλληλα, κι επειδή η δικαστική οδός μπορεί να δώσει λύση αλλά αυτή να καθυστερήσει, βρίσκεται και σε αναζήτηση άλλων πιο άμεσων, προκείμενου να σταματήσει η ταλαιπωρία των δημοτών.

Σε κάθε περίπτωση κι ενώ η ευθύνη για τη μη λειτουργία του ανελκυστήρα δεν είναι δική του, ο Δήμος Ιωαννιτών δηλώνει πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να λειτουργήσει όσο πιο γρήγορα γίνεται. [epiruspost]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου