Γιάννενα: Με "εντέλλεσθε" του Δημάρχου, απομακρύνονται τα σκουπίδια! | Epirus World

Γιάννενα: Με "εντέλλεσθε" του Δημάρχου, απομακρύνονται τα σκουπίδια!

Σε "εντέλλεσθε" προς τους εργαζόμενους του τομέα καθαριότητας προχώρησε ο Δήμαρχος Άρτας, μετά την τραγική κατάσταση που είχε δημιουργηθεί στην πόλη!

Τα σκουπίδια παρέμεναν σωροί και οι κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία τεράστια, όπως άλλωστε και σε πολλές άλλες περιοχές της χώρας.

Ο Δήμαρχος με βάση το εξαιρετικά επείγον έγγραφο της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και τον Κανονισμό Λειτουργίας του Συντονιστικού Πολιτικής Προστασίας προχώρησε στο "εντέλλεσθε" από το απόγευμα της 28ης Ιουνίου.

"Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να τεθούν άπαντες προ των ευθυνών τους καθώς το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί απειλεί ευθέως την δημόσια υγεία και την ασφάλεια των πολιτών του Δήμου μας", τόνιζε, μεταξύ άλλων ο κ. Τσιρογιάννης.

Συνάμα ο Δήμαρχος απέστειλε τον φάκελο στον Εισαγγελέα της Άρτας.

Οι περισσότεροι από τους εργαζόμενους επέστρεψαν στην δουλειά τους και ήδη τα σκουπίδια που βρίσκονταν έξω από τους κάδους απομακρύνθηκαν με αποτέλεσμα η εικόνα της πόλης να είναι κατά πολύ βελτιωμένη.
[epiruspost]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου