Γιάννενα: Στην «Ημέρα Μαλλιού Προβάτου» η Αντιδήμαρχος Βάσω Μέγα | Epirus World

Γιάννενα: Στην «Ημέρα Μαλλιού Προβάτου» η Αντιδήμαρχος Βάσω Μέγα

Η Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης της υπαίθρου, πρωτογενούς τομέα και προστασίας Διαχείρισης Υδάτινων πόρων, κα. Βάσω Μέγα, παρευρέθηκε στην ημερίδα που διοργανώθηκε από το Κέντρο Γενετικής Βελτίωσης Ζώων Ιωαννίνων και την Ένωση Μετακινούμενων Κτηνοτρόφων Ηπείρου, υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, με θέμα «Το μαλλί των προβάτων από την παραδοσιακή στη σύγχρονη κοινωνία».

Στόχος της ημερίδας ήταν η ανάδειξη των πλεονεκτημάτων του μαλλιού, η διερεύνηση εναλλακτικών χρήσεων του μαλλιού των προβάτων για την εμπορική αξιοποίησή του στη σύγχρονη κοινωνία, όπως επίσης και η επαφή – γνωριμία όλων των πλευρών με τις διαδικασίες παραγωγής των προϊόντων που χρησιμοποιούν ως βάση το μαλλί των προβάτων.


Δραστηριότητες που μπορούν να αποτελέσουν το εφαλτήριο για καινοτόμες δράσεις και ευκαιρίες για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας μέσα από τον πρωτογενή τομέα. [epirusgate]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου