Ιωάννινα: 700 χιλιάδες για το Μαυρολάγκαδο! | Epirus World

Ιωάννινα: 700 χιλιάδες για το Μαυρολάγκαδο!

Το Μαυρολάγκαδο, αποτελεί έναν μόνιμο πονοκέφαλο όχι μόνο για τους κατοίκους των Τζουμέρκων αλλά και για την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου... Είναι ένα από τα σημεία, όπου σημειώνονται οι μεγαλύτερες κατολισθήσεις τα τελευταία χρόνια.

Τα τελευταία δέκα χρόνια τουλάχιστον, επιχειρείται η αντιμετώπιση του προβλήματος, χωρίς όμως να έχει δοθεί οριστική λύση. Η σύσταση του εδάφους άλλωστε και το μέγεθος του φαινομένου, ήταν τέτοια που δύσκολα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν με τον συνηθισμένο τρόπο.

Έτσι όλα αυτά τα χρόνια, οι κατολισθήσεις, άλλοτε μικρές κι άλλοτε πολύ μεγάλες, έκοβαν τον δρόμο στα δύο δημιουργώντας πολύ σοβαρά προβλήματα.

Οριστική λύση στο Μαυρολάγκαδο αναμένεται να δοθεί το αμέσως επόμενο διάστημα. Και η αρχή γίνεται με την έγκριση ποσού 700 χιλιάδων ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, χρήματα τα οποία θα διαχειριστεί η Περιφέρεια Ηπείρου, ώστε να προχωρήσει σε όλα τα απαραίτητα έργα..

Έτσι μία μεγάλη πληγή αναμένεται να κλείσει οριστικά! [epiruspost]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου