Συνελήφθη 38χρονος στα Ιωάννινα, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας, τρεις μη νόμιμους μετανάστες | Epirus World

Συνελήφθη 38χρονος στα Ιωάννινα, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας, τρεις μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη, την Παρασκευή (09-06-2017) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ένας 38χρονος ημεδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τρεις μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 38χρονος, διαπίστωσαν ότι μετέφερε παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, τρεις υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 29, 23 και 22 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομίμων εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα.

Επιπρόσθετα, από τον έλεγχο των στοιχείων των μη νόμιμων μεταναστών προέκυψε ότι σε βάρος του 29χρονου και του 22χρονου, εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.

Το παραπάνω αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 38χρονου δράστη, κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων. 
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου