Την προμήθεια περιπολικών, ραντάρ και ασυρμάτων της Αστυνομίας χρηματοδοτεί το Ε.Π. «Ήπειρος» 2014-2020 | Epirus World

Την προμήθεια περιπολικών, ραντάρ και ασυρμάτων της Αστυνομίας χρηματοδοτεί το Ε.Π. «Ήπειρος» 2014-2020

Την ανανέωση του εξοπλισμού των αστυνομικών υπηρεσιών τροχαίας της Ηπείρου, με στόχο την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας, χρηματοδοτεί με το ποσό των 998.700 ευρώ η Περιφέρεια μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2014-2020. Η απόφαση ένταξης της πράξης υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη και αυτή περιλαμβάνει:
1. Αστυνομικά αυτοκίνητα τύπου SUV, (τεμ.12) 2. Επιβατικά αυτοκίνητα εννέα θέσεων (συμπεριλαμβανομένου και του οδηγού), (τεμ. 4) 3.Αστυνομικά αυτοκίνητα (τεμ. 20). Πρόκειται για επιβατικά αυτοκίνητα, διασκευασμένα σε αστυνομικά αυτοκίνητα υπηρεσιακού και ελεύθερου χρωματισμού. 4.Ασύρματοι πομποδέκτες αυτοκινήτων (τεμ. 36 5. Φορητά ραντάρ (τεμ. 5). Πρόκειται για συσκευή φορητή χειρός η οποία μετά από την σκόπευση θα πρέπει να απεικονίζει σε κατάλληλη οθόνη (Display) την ταχύτητα του οχήματος σε Km/h και την απόσταση από αυτή. Σε ομάδες εργασίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης συμμετέχει ο Περιφερειάρχης Ηπείρου.

[epirusgate]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου