Συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Αλβανίας, 20 και 21 ετών, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, κατοχή ναρκωτικών και παράνομη είσοδο στη χώρα | Epirus World

Συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Αλβανίας, 20 και 21 ετών, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, κατοχή ναρκωτικών και παράνομη είσοδο στη χώρα

Συνελήφθησαν, την Δευτέρα (19-06-2017) τα ξημερώματα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας,  από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 20 και 21 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και παραβάσεων της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και αλλοδαπών.

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, οι δύο δράστες εμπλέκονται σε έξι περιπτώσεις διαρρήξεων Ι.Χ.Ε αυτοκινήτων, με σκοπό την κλοπή,  που έγιναν χθες τα ξημερώματα, στην Ελεούσα, στο Λυκόστομο και στην Κρανούλα Ιωαννίνων.

Στην κατοχή τους, βρέθηκε και κατασχέθηκε διαρρηκτικό εργαλείο ενώ στην κατοχή του 20χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε επιπρόσθετα μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.


Οι συλληφθέντες, οι οποίοι στερούνται νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, για την πλήρη διερεύνηση της δράσης τους και τον εντοπισμό συνεργών τους.
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου