Βίκος Street Relays Ιωάννινα 2017 | Epirus World

Βίκος Street Relays Ιωάννινα 2017

Με κοινό όραμα και στόχο τα Ιωάννινα να γίνουν ο καλύτερος αθλητικός τουριστικός προορισμός στην Ελλάδα, ξεκινήσαμε όλοι μαζί πριν από τρία χρόνια να τρέχουμε και να αλλάζουμε σκυτάλη στην πανέμορφη πρωτεύουσα της Ηπείρου. 

Φτάνοντας στην τέταρτη σειρά σκυταλοδρομιών «Βίκος Street Relays» τον Ιούνιο του 2017 νιώθουμε υπερήφανοι για το μικρό λιθαράκι που έχουμε βάλει και το κοινωνικό μήνυμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης, το οποίο απλόχερα έχουμε μοιράσει στην τοπική κοινωνία. Η αυλαία άνοιξε το 2014 με τη διεξαγωγή ενός απίστευτα επιτυχημένου αθλητικού τριημέρου στην πόλη των Ιωαννίνων, με Σκυταλοδρομίες Δρόμου και το Γύρο της Λίμνης. Ένα αξέχαστο τριήμερο, όπου χιλιάδες αθλητές και θεατές βγήκαν στο δρόμο και αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια του Αθλητικού Συλλόγου «Ερμής 1877». 

Ο κόσμος των Ιωαννίνων αγκάλιασε με θέρμη το πρωτότυπο αθλητικό γεγονός και σε συνεργασία με την τοπική Αυτοδιοίκηση και τον Αθλητικό Όμιλο «Ποσειδών», αθλητές, πρωταθλητές ευρωπαϊκού και παγκόσμιου επιπέδου, απλοί πολίτες κάθε ηλικίας έτρεξαν και συνέθεσαν στην Ακτή Μιαούλη ένα πολύχρωμο αθλητικό γεγονός το οποίο προκάλεσε αίσθηση πανελληνίως! 

Τα Βίκος Street Relays επέστρεψαν στα Ιωάννινα, ένα χρόνο αργότερα, στις 13 Ιουνίου 2015, σε έναν μοναδικό αγώνα, που δεν είχε ξαναγίνει! Σκεφτήκαμε και ετοιμάσαμε το «Γύρο του Κάστρου», πάλι με την πολύτιμη συνδρομή και βοήθεια του Αθλητικού Συλλόγου «Ποσειδών» τρέξαμε και στηρίξαμε την «Κιβωτό του Κόσμου» στη Πωγωνιανή. [epirusgate]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου