ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Συνάντηση του Δημάρχου με το δημιουργό του “Run and Out” | Epirus World

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Συνάντηση του Δημάρχου με το δημιουργό του “Run and Out”

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων,  Θωμάς Μπέγκας και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Νεολαίας & Αθλητισμού, Παντελής Κολόκας, συναντήθηκαν με τον εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής, Μιχάλη Μερτζιανίδη,  και τον συνεχάρησαν για τη πρόσφατη βράβευση “Fair Play” του σχολικού αθλήματος “Run and Out” του οποίου είναι ο δημιουργός.  

Στη  συνάντηση συζητήθηκαν οι προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης του συγκεκριμένου αγωνίσματος μέσα από τα δρώμενα του Δήμου και την ανάγκη υποστήριξης , ανάδειξης και προβολής τέτοιων ενεργειών που προάγουν την αθλητική άμιλλα και το κοινωνικό προφίλ της πόλης. Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Μπέγκας μεταξύ άλλων δήλωσε πως “οι άνθρωποι  των Ιωαννίνων ήταν και εξακολουθούν να είναι συνεχώς δημιουργικοί και ευρηματικοί, όπως και στη περίπτωση του κ. Μέρτζιανη που πραγματικά με τη δημιουργία του ιδιαίτερα ενδιαφέροντος και ψυχαγωγικού αθλήματος “Run and Out” αλλά και με τη βράβευσή που απέσπασε, τιμά και συνεισφέρει τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και στη προβολή της εικόνας και της ταυτότητας της πόλης των Ιωαννίνων”.  

Ο Αντιδήμαρχος κ Κολόκας δήλωσε πως “είναι σημαντικό κεφάλαιο να επενδύουμε στον αθλητισμό γιατί ο αθλητισμός δεν γυμνάζει μόνον το σώμα μας, αλλά πλάθει το χαρακτήρα μας , τη προσωπικότητά μας και “γυμνάζει” το μυαλό μας. Ταυτόχρονα μας προσδίδει κοινωνικότητα και ψυχική δύναμη. Αυτό έγινε και στη περίπτωση του συνδημότη μας κ. Μέρτζιανίδη με τη δημιουργία αυτού του πρωτότυπου αθλήματος που αξίζει να υποστηριχθεί και να προβληθεί από μέρους μας προς όφελος τόσο της τοπικής κοινωνίας όσο και της αξίας του σχολικού αθλητισμού”.  

Τέλος ο κ. Μερτζιανίδης ευχαρίστησε το Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο  για την πρόσκληση και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους για την υποστήριξη και την προοπτική της περαιτέρω προώθησης- ανάπτυξης του αθλήματος “Run and Out” από το Δήμο. Ευχαρίστησε επίσης και τον Αντιδήμαρχο κ. Ν. Γκόλα, για την μέχρι τώρα έμπρακτη στήριξή του στο συγκεκριμένο άθλημα. 
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου