H Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος συμμετέχει στην Έκθεση "Ελλάδος Γεύση" | Epirus World

H Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος συμμετέχει στην Έκθεση "Ελλάδος Γεύση"

Έκθεση "Ελλάδος Γεύση", 18 έως 21 Μαΐου 2017, Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, μετά την πανθομολούμενη πετυχημένη περσινή συμμετοχή της, δηλώνει και φέτος παρούσα. Με 2 περίπτερα (1 σε συνεργασία με την Ένωση Ηπειρωτών Περιστερίου, όπου θα παρουσιάζεται μέρος της ιστορίας και των 2 φορέων και το άλλο με εκθέματα της ηπειρώτικης λαογραφίας και αντικείμενα της καθημερινής ζωής παλαιότερων γενιών Ηπειρωτών) και με ηπειρώτικη βραδιά, την Παρασκευή 19 Μαϊου, ώρα 19.00', όπου θα αποδώσουν ηπειρώτικους χορούς τα χορευτικά, της Ένωσης Ηπειρωτών Ιλίου, του Συλλόγου Ηπειρωτών Παιανίας και της Αδελφότητας Ασσιωτών Λάκκας Σουλίου Πρέβεζας, υπό τους ήχους της ηπειρώτικης ζυγιάς του Τάσου Μαγκλάρα.  Πρόσθετα θα αποδώσει πολυφωνικά τραγούδια το πολυφωνικό τμήμα της Ένωσης Ηπειρωτών Περιστερίου.

Έκθεση "Ελλάδος Γεύση", 18 έως 21 Μαΐου 2017, Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. Μια έκθεση για όλη την Ελλάδα.
Διάσημοι σεφ μας κερνάνε παραδοσιακά ελληνικά πιάτα καθημερινά στο παραδοσιακό παντοπωλείο, καθίστε στα τραπεζάκια στην πλατεία του χωριού για να πιείτε τον καφέ σας δωρεάν, δοκιμάστε αποστάγματα από όλη την Ελλάδα, ελάτε κοντά με τον ελληνικό πολιτισμό μέσω των μουσικοχορευτικών εκδηλώσεων, προετοιμάστε το επόμενό σας ταξίδι στην Ελλάδα με τη βοήθεια των Δήμων & Περιφερειών που συμμετέχουν στην Έκθεση, παρακολουθείστε ταξιδιωτικά ντοκιμαντέρ, ανακαλύψτε τις γεύσεις της Ελλάδας μέσω των επιχειρήσεων παραδοσιακών προϊόντων, επισκεφθείτε το χώρο με τη συλλογή εκθεμάτων από λαογραφικά μουσεία της Ελλάδας, κάντε τη βόλτα σας στην παραδοσιακή γειτονιά & ελάτε σε επαφή με την Ελλάδα από άκρη σε άκρη.

Το Γραφείο Τύπου της ΠΣΕ
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου