Η Google σε βοηθάει να βρεις που πάρκαρες | Epirus World

Η Google σε βοηθάει να βρεις που πάρκαρες

Το σενάριο γνωστό: πετάγεσαι σε μια δουλίτσα, παρκάρεις στα γρήγορα το αμάξι σου και τελειώνοντας δεν θυμάσαι με τίποτα πού το έχεις αράξει.

Ο χρόνος που δαπανούμε μέσα σε ανοιχτά πάρκινγκ ή δρομάκια και στενοσόκακα αναζητώντας το αμάξι μας είναι σχεδόν εξοργιστικός.

Κάτι που αναγνώρισε προφανώς η Google και θέλει πλέον να μας συνδράμει στην οδύσσεια ανεύρεσης του μυστηριωδώς παρκαρισμένου αυτοκινήτου μας.

Η τελευταία έκδοση του Google Maps λανσάρει λοιπόν μια δοκιμαστική ακόμα υπηρεσία (beta), στην οποία το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πατήσουμε πάνω στην μπλε κουκίδα του στίγματος και να επιλέξουμε την επιλογή «Save your parking».

Για να συμβεί το μαγικό, πρέπει να έχουμε κατεβάσει την τελευταία έκδοση της υπηρεσίας χαρτών της Google και να έχουμε κάνει υποχρεωτικά sign in. Και για την ώρα τουλάχιστον, η εφαρμογή παρκαρίσματος είναι διαθέσιμη μόνο για Android.

Η εφαρμογή σού επιτρέπει να κρατήσεις σημειώσεις αναφορικά με τον χώρο στάθμευσης, για τον όροφο π.χ. που άφησες το αμάξι σου, ακόμα και να τραβήξεις μερικές φωτογραφίες από τον περιβάλλοντα χώρο για να θυμηθείς ευκολότερα το σημείο.

Καμία δικαιολογία πλέον…
[newsbeast]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου