Στο final four οι νεάνιδες του Ηρακλή Ιωαννίνων! | Epirus World

Στο final four οι νεάνιδες του Ηρακλή Ιωαννίνων!

Το εισιτήριο για το final four πήραν οι νεάνιδες του Ηρακλή Ιωαννίνων, κάνοντας εκπληκτικές εμφανίσεις στην ημιτελική φάση, η αυλαία της οποίας έπεσε το απόγευμα της Τρίτης για την γιαννιώτικη ομάδα του βόλεϊ.

Στο τέταρτο παιχνίδι της διοργάνωσης ο Ηρακλής κατάφερε να κερδίσει την γηπεδούχο ομάδα της Ελασσόνας και έτσι με τρεις συνολικά νίκες, να εξασφαλίσει την πρόκριση στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Ο Ηρακλής κέρδισε την Ελασσόνα με 3-1 σετ, ενώ είχαν προηγηθεί νίκες επί του Αρχέλαου Κατερίνης και Αμυγδαλεώνα Καβάλας.

Τα κορίτσια έπαιξαν συγκεντρωμένα και πραγματοποίησαν ένα μεγάλο όνειρο του συλλόγου να αγωνιστεί σε ένα ακόμη final four στις αναπτυξιακές κατηγορίες μετά τα 29 πρωταθλήματα που πήρε στην περιφέρεια δυτικής Ελλάδας.

H πρόκριση, η οποία τελικά για τον Ηρακλή αποτέλεσε εύκολη υπόθεση, είναι το αποτέλεσμα της συστηματικής και σοβαρής δουλειάς που γίνεται από όλους τους ανθρώπους της ομάδας και ειδικά από τους προπονητές.

Προπονητές : Ζιώγος Κώστας – Στουγιάννος Χρήστος

Αθλήτριες :
Καρατζόγλου Φοίβη
Αδάμου Φανή (Αρχηγός)
Σαββάογλου Χρυσάνθη
Μπόζιου Θάλεια
Δημητρέλλου Βίκυ
Ζιώγου Βασιλική
Ζερβοπούλου Νίκη
Ράπτη Αναστασία
Αναστασούλη Μυρτώ(Λ),
Μπιζμπέλη Μαρία(Λ),
Σιόρεντα Ειρήνη
Παπαγεωργίου Μαρίνα
Αλεξίου Μαρκέλλα
Καφφέ Βιβή

Η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων θα πραγματοποιηθεί στην Πτολεμαΐδα στις 7/5 και 8/5.
[epiruspost]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου