Η Ελισάβετ έχει κρυφό λογαριασμό στο facebook | Epirus World

Η Ελισάβετ έχει κρυφό λογαριασμό στο facebook

Τι κι αν είναι 91 ετών; Τι κι αν πριν μερικές εβδομάδες όλοι ρύθμιζαν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την… κηδεία της; Η βασίλισσα Ελισάβετ της Βρετανίας όχι απλά ζει αλλά όπως αποκαλύπτεται πως έχει κρυφό λογαριασμό στο facebook τον οποίο χειρίζεται προσωπικά η ίδια!
Την αποκάλυψη έκανε η Daily Mail που ξεκαθαρίζει πως δεν μιλάμε για τον επίσημο λογαριασμό της βρετανικής βασιλικής οικογένειας (TheBritishMonarchy) αλλά έναν εντελώς προσωπικό λογαριασμό της ίδιας της Ελισάβετ, που χειρίζεται η ίδια προκειμένου να μαθαίνει όλα τα νέα αλλά και να έρχεται σε επαφή με μια πολύ μικρή και ιδιαίτερη λίστα φίλων.
Είναι γνωστό πως η βασίλισσα χρησιμοποιεί την τεχνολογία και ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις τόσο στη Βρετανία όσο και διεθνώς. Διαθέτει ένα από τα πιο τελευταία μοντέλα iPhone, μπορεί να χειρίζεται εφαρμογές ανταλλαγής γραπτών μηνυμάτων, και χρησιμοποιεί επίσης ένα laptop και ένα iPad!
Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα η Ελισάβετ μπαίνει στο facebook μέσω ενός υπερσύγχρονου κινητού, το οποίο χρησιμοποιεί ειδική κρυπτογράφηση και θεωρείται ως ένα από τα πλέον εξελιγμένα τεχνολογικώς στον κόσμο, άτρωτο από τους χάκερ.
Η προσωπική γραμματέας της Βασίλισσας, η Αντζελα Κέλι, είναι ο άνθρωπος που είναι επιφορτισμένος με το να κρατά το τηλέφωνο πάντα με γεμάτη μπαταρία!
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου