Έπιασε δουλειά ο Δήμος στο Γιαννιώτικο Σαλόνι… | Epirus World

Έπιασε δουλειά ο Δήμος στο Γιαννιώτικο Σαλόνι…

Επιτέλους... Τα συνεργεία του Δήμου έπιασαν δουλειά στο Γιαννιώτικο Σαλόνι. Ο χώρος, μετά τους βανδαλισμούς και τη λεηλασία που έχει υποστεί αρχίζει να ευπρεπίζεται αν και το κτίριο θα χρειαστεί εκτενείς εργασίες προκειμένου να καταστεί και πάλι λειτουργικό.

Η προσπάθεια για την καθαριότητα στο Πάρκο, την κοπή χόρτων και την αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων είναι σε εξέλιξη και σίγουρα αποτελεί ένα σημαντικό βήμα, ώστε να φανεί στην πράξη πως κάτι αλλάζει.

Εν τω μεταξύ έχει ολοκληρωθεί η πράξη καταχώρισης του Πάρκου στο Κτηματολόγιο, μετά την σχετική ρύθμιση που είχε ψηφιστεί στη Βουλή και ο Δήμος είναι και τυπικά ιδιοκτήτης.



Από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση εγκρίθηκε και ο προυπολογισμός του κληροδοτήματος, γεγονός που δίνει την δυνατότητα να υλοποιηθούν και να ολοκληρωθούν ορισμένες παρεμβάσεις.

Καθοριστικός ο ρόλος της Δημοτικής Συμβούλου Γεωργίας Γιώτη, η οποία έχει την ευθύνη των κληροδοτημάτων και μέχρι σήμερα έχει να παρουσιάσει σημαντικό έργο. [epiruspost]

Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου