Συναγερμός για… ιστιοσανίδα στη λίμνη! | Epirus World

Συναγερμός για… ιστιοσανίδα στη λίμνη!

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όταν πολίτης ενημέρωσε την αστυνομία ότι στην λίμνη, στην περιοχή της Κυρά Φροσύνης, πλέει μόνη της μία ιστιοσανίδα.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας, οι οποίοι εντόπισαν την ιστιοσανίδα, λίγα μέτρα από την ακτή, όμως ήταν αδύνατο να την προσεγγίσουν.

Παράλληλα προσπάθησαν να διερευνήσουν πιθανή ανθρώπινη παρουσία στην λίμνη καθώς ο φόβος όλων ήταν μήπως είχε προηγηθεί κάποιο ατύχημα.



Έτσι κλήθηκε για βοήθεια μία από τις βάρκες του Νησιού. Ο ιδιοκτήτης της κινητοποιήθηκε και λίγο μετά τα μεσάνυχτα έβγαλε την ιστιοσανίδα και την παρέδωσε στους αστυνομικούς.



Με την πρώτη ματιά ήταν ολοφάνερο ότι η ιστιοσανίδα βρίσκονταν για αρκετό καιρό στα νερά της λίμνης, γεγονός που επιβεβαιώθηκε από την έρευνα που ακολούθησε.

Μάλιστα όπως προέκυψε η ιστιοσανίδα ήταν εγκαταλειμμένη στην περιοχή του Μάτσικα και μάλλον παρασύρθηκε από τον αέρα και το κύμα.

Έτσι αποκλείστηκε το ενδεχόμενο του ατυχήματος και ο συναγερμός έληξε! [epiruspost]

Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου