ΓΙΑΝΝΕΝΑ -Πλήθος κόμσου στην Επετειακή έκθεση μοντελισμού | Epirus World

ΓΙΑΝΝΕΝΑ -Πλήθος κόμσου στην Επετειακή έκθεση μοντελισμού

Η Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων γιορτάζει φέτος τα 25α γενέθλιά της και διοργάνωσε την ετήσια-επετειακή έκθεση μοντελισμού στον Εκθεσιακό Πολυχώρο «Δημ. Χατζής» (Παλαιά Σφαγεία). Κεντρικό θέμα αυτή τη φορά ήταν η παρουσίαση κάποιου ιστορικού θέματος υπό κλίμακα αλλά η βράβευση όλων εκείνων που ζωντάνεψαν τον σύλλογο και τον βοήθησαν να αποκτήσει τη φήμη που έχει.

Στον χώρο της έκθεσης,φιλοξενήθηκαν και τα ξύλινα τηλεκατευθυνόμενα σκάφη που κατασκευάστηκαν από μαθητές του δημοτικού και γυμνασίου της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας «Αρσάκεια – Τοσίτσεια Σχολεία» Ιωαννίνων, αλλά και αεροπλάνα υπό κλίμακα που κατασκεύασαν μαθητές του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων. 

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές έτσι και φέτος, πλήθος μοντελιστών από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό συμμετείχαν στην έκθεσή, δίνοντας τη δυνατότητα στους Γιαννιώτες και τους επισκέπτες της πόλης,να θαυμάσουν το μαγευτικό κόσμο του μοντελισμού. [epirusgate]






Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου