Εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού από σπίτι στο Δεμάτι Ιωαννίνων | Epirus World

Εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού από σπίτι στο Δεμάτι Ιωαννίνων

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, σε βάρος των οποίων δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δύο συνεργών τους.

Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνες αστυνομικών της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού από σπίτι στο Δεμάτι Ιωαννίνων.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, συνελήφθησαν χθες (15-05-2017) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, δύο ημεδαποί, ηλικίας 63 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.

Οι ίδιες κατηγορίες βαρύνουν και δύο ημεδαπούς συνεργούς τους (έναν 32χρονο άνδρα και μία 30χρονη γυναίκα), τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται.

Πιο συγκεκριμένα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δράστες ενεργώντας από κοινού, πρωινές ώρες χθες, μπήκαν σε σπίτι 84χρονου ημεδαπού στο Δεμάτι Ιωαννίνων και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και μία τσάντα που περιείχε προσωπικά έγγραφα.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε στην κατοχή των δραστών μέρος των κλοπιμαίων καθώς και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιήθηκε ως μέσο διάπραξης της κλοπής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ η προανάκριση και οι έρευνες ενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου