Πυροβολισμοί έξω από σχολείο στα Γλυκά Νερά. Ένας νεκρός, μια τραυματίας | Epirus World

Πυροβολισμοί έξω από σχολείο στα Γλυκά Νερά. Ένας νεκρός, μια τραυματίας

Πυροβολισμοί έξω από Δημοτικό σχολείο στα Γλυκά Νερά – Ενας νεκρός, μια τραυματίας

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστοι σκότωσαν ένα άτομο το οποίο βρισκόταν έξω από Δημοτικό σχολείο της περιοχής την ώρα που άφηνε το παιδί του, ενώ μια από τις σφαίρες εξοστρακίστηκε και τραυμάτισε μια γυναίκα που ήταν στο σημείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, ο νεκρός τη στιγμή της επίθεσης ήταν μέσα σε αυτοκίνητο  του στην οδό Σαλώνων στα Γλυκά Νερά, έξω από δημοτικό σχολείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το enikos.gr, το περιστατικό έγινε πριν από λίγα λεπτά, ενώ από τα πυρά τραυματίστηκε και μία διερχόμενη μητέρα που πήγαινε το παιδί της στο σχολείο.

Στη συνέχεια οι δράστες, αφού έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν, το άφησαν λίγο παρακάτω από το σημείο των πυροβολισμών.

Όλα δείχνουν ότι οι άγνωστοι είχαν στήσει ενέδρα στον άνδρα καθώς γάζωσαν με σφαίρες το αυτοκίνητό του.

Στο σημείο, ήδη έχουν φτάσει οι πρώτοι αστυνομικοί. Σύμφωνα με πληροφορίες  από αστυνομικές πηγές, ο νεκρός είναι γνωστός μπράβος της νύχτας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταδίδει η ΕΡΤ, επικαλούμενη αστυνομικές πηγές, πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών καθώς ο νεκρός έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές. [madata]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου