ΓΙΑΝΝΕΝΑ :Από γκάφα σε γκάφα το πάει ο Πρόεδρος | Epirus World

ΓΙΑΝΝΕΝΑ :Από γκάφα σε γκάφα το πάει ο Πρόεδρος

Βαρύ και ασήκωτο είναι εδώ και καιρό το κλίμα στην τοπική Νέα Δημοκρατία στα Γιάννενα , με παραιτήσεις, με παρατράγουδα με αυτόγραφα και πολλά άλλα. Η απειρία μάλιστα του Προέδρου της ΝΟ.ΔΕ Ιωαννίνων είναι τόσο μεγάλη που κάνει τα ατοπήματα το ένα μετά το άλλο . Αντί να βάλει τάξη στο μαγαζί , όλο με κάποιον τα βάζει ο Πρόεδρος , όλο και κάποια γκάφα , κάνοντας παραδοσιακούς Νεοδημοκράτες να αναρωτιούνται για τις προθέσεις του.
Απρόσεκτος φάνηκε με το... καλημέρα της θητείας του απέναντι στον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη , τον οποίο βιάστηκε να μαλώσει, όταν ο Αλέκος αναγνώρισε κάποιες καλές προσπάθειες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης , ξεχνώντας προφανώς ότι ο Καχριμάνης εκλέχτηκε από τους πολίτες κι όχι από τα κομματικά μαγαζιά.
Δεν έβαλε όμως μυαλό από την γκάφα του και προχώρησε και σε άλλες. Άρχισε να δημιουργεί μέτωπα με παραδοσιακά ΜΜΕ και καταξιωμένους δημοσιογράφους  με μεγάλη πορεία στο χώρο. Αλήθεια , τι λέει για όλα αυτά η Πειραιώς; Με τέτοιες πρακτικές Κυριάκο κάποιοι σε εκθέτουν ανεπανόρθωτα. [epirusgate]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου