Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή το τουρνουά μίνι βόλεϊ του ΓΑΣ | Epirus World

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή το τουρνουά μίνι βόλεϊ του ΓΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκε το 4ο τουρνουά μίνι βόλεϊ ΝΕΑ ΙΔΕΑ που διοργάνωσε το σωματείο του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(ΓΑΣ) στο κλειστό του ΠΕΑΚΙ.

Διακόσια περίπου παιδιά από σωματεία της ένωσης πετοσφαίρισης δυτικής Ελλάδας(ΕΣΠΕΔΕ) συμμετείχαν στο τουρνουά παίζοντας για περίπου τρεις ώρες το αγαπημένο τους άθλημα.

Με το τουρνουά αυτό ολοκληρώθηκε ο κύκλος όλων των μεγάλων τουρνουά που διοργανώθηκαν στην ΕΣΠΕΔΕ και στις πόλεις Άρτα(ΑΟ ΦΙΛΙΑ), Ηγουμενίτσα(ΕΡΜΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ) και Γιάννενα(ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ).

Σε όλα τα παιδιά o ΓΑΣ, εκτός από νερά και κρουασάν, μοίρασε κατά τη διάρκεια του τουρνουά γάλα ΓΙΑΝΝΙΩΤ’ΚΟ προσφορά της κίνησης κτηνοτρόφων Ιωαννίνων
και HOT DOG προσφορά της βιοτεχνίας αλλαντικών ΚΡΕΑΛΚΟ(Βλάχος Νικόλαος Κ.) και του αρτοποιείου Αργύρη.

Στο τέλος του τουρνουά μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν αναμνηστικά διπλώματα προσφορά της Ν. ΠΡΟΚΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ και μπαλόνια προσφορά της μεταφορικής εταιρείας Ηπείρου «ΝΕΑ ΙΔΕΑ».

Τα σωματεία που έλαβαν μέρος ήταν:

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(Διοργανωτής)
Φ.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΑΟ ΦΙΛΙΑ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΕΡΜΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Η Διοίκηση του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ με ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς του τουρνουά γιατί με τη συνεισφορά τους διοργανώθηκε άριστα και με πολλές παροχές το τουρνουά μίνι βόλεϊ που ο σύλλογός μας οργάνωσε, τους προπονητές όλων των σωματείων για τη βοήθειά τους που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ομαλή λειτουργία του τουρνουά, τα παιδιά των ακαδημιών μας για τη βοήθειά τους ως διαιτητές αγώνων αλλά και ως βασικοί συντελεστές της γρήγορης εναλλαγής των ομάδων, τους προπονητές της ομάδας μας αλλά και όλα τα παιδιά και τους γονείς τους για τη συμμετοχή τους.

Σκοπός των τουρνουά είναι η προβολή και διάδοση του αθλήματος, η ευγενική άμιλλα πέρα από οποιαδήποτε σκοπιμότητα, ο σεβασμός στους διαιτητές, η αναγνώριση της νίκης του αντιπάλου ενώ ταυτόχρονα δίνεται η ευκαιρία στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες μέσα από την συμμετοχή τους στους αγώνες να ζήσουν στιγμές χαράς και συναγωνισμού που μόνο το άθλημα του βόλεϊ μπορεί να τους προσφέρει».
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου