ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ :Χρειάζεται ενίσχυση της αστυνομικής και στρατιωτικής παρουσίας στα ακριτικά χωριά | Epirus World

ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ :Χρειάζεται ενίσχυση της αστυνομικής και στρατιωτικής παρουσίας στα ακριτικά χωριά

Tα πρόσφατα κρούσματα παράνομων ενεργειών στις ακριτικές περιοχές του Νομού μας, ανέδειξαν για μια ακόμη φορά τον μέγα ζήτημα της ανεπαρκούς αστυνόμευσης, που οι κυβερνώντες, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις –δυστυχώς-  και η τοπική αυτοδιοίκηση, προσπαθούν να αποκρύψουν.

Οι λιγοστοί κάτοικοι των ακριτικών περιοχών του Νομού μας ζουν  καθημερινά με τον φόβο και την ανασφάλεια και βρίσκονται σε απόγνωση.
Επαναλαμβάνουμε αυτό που γράψαμε σε πρόσφατη ανάλογη ανακοίνωσή μας: Αστυνόμευση δεν γίνεται με λόγια, ούτε με την τοποθέτηση δημοτικού αστυνόμου σε μερικές έδρες δήμων, ούτε με αστυνομικά μπλόκα εικοσιπέντε χιλιόμετρα απ’ τα σύνορα, επί της εθνικής οδού (ως τα σύνορα να μεταφέρθησαν!) ούτε με ένα «πέρασμα» της κινητής μονάδας μια φορά εβδομαδιαίως.
Χρειάζεται ενίσχυση της αστυνομικής και στρατιωτικής παρουσίας στα ακριτικά χωριά μας σε καθημερινή βάση, με στελέχωση των αστυνομικών τμημάτων και των τμημάτων συνοριακής φύλαξης, αλλά και των στρατιωτικών φυλακίων στην πράξη και όχι μόνο στα χαρτιά και στα οργανογράμματα.
Αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα στήριξης των ακριτών μας, τότε δεν θα είναι μακριά η μέρα που τα χωριά των ακριτικών περιοχών θα ερημώσουν και θα μείνουν σ’ αυτά μόνο τα κτίσματα.
Ιωάννινα 11/5/2017
ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ Ιωαννίνων

[epirusgate]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου