ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-Τελετή Εγκαινίων του Κτηρίου του Τμήματος Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών | Epirus World

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-Τελετή Εγκαινίων του Κτηρίου του Τμήματος Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών

Τελετή εγκαινίων του Κτηρίου του Τμήματος Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017 και ώρα 18.30 στο Κτήριο Τμήματος Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών, στην Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων. Το πρόγραμμα της τελετής έχεις ως εξής:

- Εγκαινίαση του Κτηρίου Τμήματος Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών
-Χαιρετισμός του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Καθηγητή κ. Γεωργίου Καψάλη
-Χαιρετισμός του Περιφερειάρχη Ηπείρου, κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη 
-Χαιρετισμός της Κοσμήτορος της Σχολής Επιστημών Υγείας, Καθηγήτριας κυρίας Μαργαρίτας Τζαφλίδου
- Χαιρετισμός της Προέδρου του Τμήματος Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών, Καθηγήτριας κυρίας Θεώνης Τράγκα
- Χαιρετισμός του Καθηγητή του Τμήματος Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών, κ. Γεωργίου Θυφρονίτη Μουσικό Πρόγραμμα, με το Κουαρτέτο Εγχόρδων της Καμεράτα, Ορχήστρας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Ξενάγηση στους χώρους του Κτηρίου


 Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό. Την επόμενη μέρα, Πέμπτη 11 Μαΐου 2017, από τις 10.00 έως τις 16.00, στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής πρωτοβουλίας «Η Ευρώπη στην Περιφέρεια μου», το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ήπειρος» 2014-2020 της Περιφέρειας Ηπείρου (Europe in my region) θα υποδεχθεί μαθητές από την πόλη μας, με σκοπό την παρουσίαση του Τμήματος Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών και τηνξενάγηση στις εγκαταστάσεις του νέου Κτηρίου (αίθουσες διδασκαλίας και εργαστήρια).
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου