Και επίσημα πρεμιέρα του Σκλαβενίτη στα Γιάννινα | Epirus World

Και επίσημα πρεμιέρα του Σκλαβενίτη στα Γιάννινα

Πρεμιέρα και επίσημα έκανε στα Γιάννινα το πολυκατάστημα Σκλαβενίτης, στη λεωφόρο Νιάρχου. Πλήρως ανακαινισμένο και με μεγάλη γκάμα προιόντων, υποδέχεται το καταναλωτικό κοινό των Ιωαννίνων.

Κι αν για πολλούς μπορεί να μην είναι σημαντικό ότι προστίθεται στην τοπική αγορά ένα ακόμη πολυκατάστημα, είναι σίγουρα πολύ σημαντικό ότι η ελληνική εταιρία που εξαγόρασε τα Carrefour Μαρινόπουλος, διατήρησε όλες τις θέσεις εργασίας με προοπτική μάλιστα να τις αυξήσει.



Έτσι οι εργαζόμενοι του πολυκαταστήματος μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ταλαιπωρίας επανήλθαν στην κανονικότητα.

Τα καταστήματα της αλυσίδας Μαρινόπουλος πέρασαν επίσημα στην εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης ΑΕΕ τον Μάρτιο.

Υπήρξε ένα διάστημα προετοιμασίας, κατά το οποίο δόθηκε ιδιαίτερα βαρύτητα στην επαρχία και εκεί όπου ο Σκλαβενίτης δεν είχε παρουσία και πλέον μπαίνουν στην καθημερινότητα.

Σημειώνεται ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα ανοίξει και πάλι το κατάστημα στην λεωφόρο Γράμμου, ενώ αξίζει να τονιστεί ότι τα πολυκαταστήματα της Κυριακής θα μένουν κλειστά, όπως ενημερώνεται το καταναλωτικό κοινό, από τις πινακίδες που έχουν αναρτηθεί στην είσοδο. [epiruspost]




Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου